Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Sölvesborg

Första steget när du skall anlita en målare i Sölvesborg är att faktiskt hitta en proffsig målerifirma. Vi hjälper dig med just det! Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Sölvesborg. Enkelheten, bekvämligheten och tidsbesparingen är ord som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Målning / Måleri

Ronneby

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Karlskrona

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Sölvesborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sölvesborg finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Sölvesborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Sölvesborg

Det bor 16783 personer i Sölvesborg och senaste året har 3 personer flyttat från kommunen. I Sölvesborg fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Sölvesborg

Jims Färg & Måleri AB

Östra Storgatan 28, Sölvesborg

0456 - 12425

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  HUS UTVÄNDIGT BYTA NÅGRA PANELBRÄDER

  Ronneby
 • Målning / Måleri

  Tvättning och målning utvändigt , mindre trävilla ( 120 kvadratmeter boyta) ev också gäststuga, förråd, plank ( men en kan vi göra själva.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Måla om vårt hus på Hästö, 176 kvm gult. Ska bli grått. LB-hus från 70-talet

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Entré i 1800-talshus ska målas om invändigt. Det är ingången till en matsal samt dubbeldörrar in till denna i trä som ska målas så ej hela hallen.

  Ronneby
 • Finsnickare / Snickerier

  Sprutmåla en bordsskiva på ca 0,75 m2 gjord i MDF

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Tvättning målning fasad i huvudsak dom höga delarna. Vissa delar enbart tvättas.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Vill måla om vardagsrummet, men bara 3 av 4 väggar, då min 4e vägg är en fondvägg som jag vill ha kvar. Vill ha en vit, halvblank färg. Mellan tummen och pekfingret är det ungefär 30kvm väggyta.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan