Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Sölvesborg

Första steget när du skall anlita en målare i Sölvesborg är att faktiskt hitta en proffsig målerifirma. Vi hjälper dig med just det! Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Sölvesborg. Enkelheten, bekvämligheten och tidsbesparingen är ord som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

Karlskrona

Målning / Måleri

Karlskrona

Målning / Måleri

Karlskrona

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Sölvesborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sölvesborg finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Sölvesborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Sölvesborg

Det bor 16783 personer i Sölvesborg och senaste året har 3 personer flyttat från kommunen. I Sölvesborg fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Sölvesborg

Jims Färg & Måleri AB

Östra Storgatan 28, Sölvesborg

0456 - 12425

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Sprutlackera inne dörrar

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Spackling av gipstak och gipsad balk, ca 30m2

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Ommålning av rum, 7st. Totalt ca 100kvm. Ommålning av tak i samtliga rum.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Målning av en lägenhet i centrala Karlskrona på 100kmv (minus badrum) Behöver målas. Tre eller fyra olika färger som vill användas.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  1 ½ plans hus Tvätta fasad, skrapas vid behov Måla fasad, 2 ggr. (Falu Rödfärg) Måla räcke på trä veranda, 2 ggr Måla dörrfoder och dörrbleck, skrapas vid behov Måla fönsterfoder och fönsterbleck, skrapas vid behov Måla torpargrund Vindskivor, takbleck och fasad brädor bytes vid behov

  Olofström
 • Målning / Måleri

  Hej! Har en två plans villa som behöver tvättas o få ny färg på sig.

  Karlskrona
 • Målning / Måleri

  Måla om huset utvändigt, enplanshus på 135 Kvm

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan