Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Stockholm

Första steget när du skall anlita en målare i Stockholm är att hitta ett proffsigt måleri. Vi hjälper dig med just det! Helt gratis får du anbud på arbetet du vill ha utfört från kvalitetssäkrade målare i Stockholm. Du kommer att få svar från maximalt fem olika målarfirmor som gratis lämnar anbud på arbetet som du vill ha utfört.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Målning / Måleri

Solna

Fasad / Fasadrenovering

Tyresö

Fönster / Fönsterrenovering

Norrtälje

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Stockholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Stockholm finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Stockholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Stockholm

Det bor 845777 personer i Stockholm och senaste året har 17656 personer flyttat in till kommunen. I Stockholm fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Att anlita Målare

När du ska anlita en målare finns det en del saker att tänka på innan du skriver något avtal. Oavsett om du ska du vill ha några skåpluckor målade eller om du vill ha en hel fasad målad så är det viktigt att du läser på innan du anställer en målare. En påläst kund gynnar både dig och målarfirman.

Det du kan börja tänka på är hur vill du måla det, det finns allt från vanlig målning till våtrumsmålning och brandskyddsmålning. Skriv ner hur du vill måla det, vilken färg, när du vill att det ska vara klart.

Självklart kan man välja den första bästa målaren man hittar, men då får du också räkna med att få ett dyrt pris och risken finns för att det är någon oseriös. Välj ett på olika målerier och be om offerter från dom, när du fått offerten så kan du lätt jämför priserna och vad som ingår i priset. Som kund ska du få fram varför du just ska välja de måleriet. Be dem redan i offerten skriva ner tydligt vilka material de ska använda och så att allt ingår. Kolla även upp om det är ansluten i någon branschorganisation, de flesta seriösa är medlem i någon organisation

Det finns några kontrollfrågor som du bör fråga för att säkerställa att han/hon är seriös och att du får det resultat du väntat dig.

Kolla upp så måleriet har F-skatt och vilket organisationsnummer det har. Kolla även upp så det är samma organisationsnummer på både offerten och fakturan.

Har målaren utfört liknande arbeten tidigare, en erfaren målare kan ha högre pris, men kan vara helt klart värd högre pris också.

Begär referenser och kom ihåg att ringa upp och kolla hur dem tyckte arbetet blev. Kolla så att de höll sig inom tidsramen och det inte uppstått något problem i efterhand.

Fråga om hur det går till i olika situationer som t.ex. vad som händer om de inte håller tidplanen, om något fel uppstår i efterhand. Kom ihåg att du omfattas av konsumenttjänstlagen.

Glöm inte bort att du har möjlighet att använda dig av ROT-avdraget, som ensam kan du dra av upp till 50 000 kr per person i hushållet.

När arbetet är avslutat så kan du försäkra dig om att arbetet är bra gjort om du anlitar en besiktningsman som kollar så arbetet är utfört på ett korrekt sätt.

Det finns nästan 1000 olika målerier i Stockholm.

Visar alla Målare i Stockholm

Adelstrands Måleri

Falugatan 7 Stockholm

08 - 301970

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Alviks Fastighetsvård AB

Box 11033 Bromma

08 - 7047580

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Andersson & Eriksson Målare AB

Folkungagatan 110 Stockholm

08 - 6436446

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bellmans Måleri AB

Box 55644 Stockholm

08 - 6625595

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Bildmark & Son AB, Målerifirma A

Eriksbergsgatan 13 Stockholm

08 - 6110164

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Hello, we would like to get a quote for painting some rooms of our apartment. We will have the keys to the apartment on November 1 (so, any inspection can be arranged after November 1), and we need the painting work to be done no later than November 11. The rooms are currently painted with no wallpaper on the walls.

  Solna
 • Fasad / Fasadrenovering

  Hej, vi har en putsad husgrund i souterräng som är i behov av en del lagningar samt ommålning, ca 70 kvm. Är intresserad av att få en offert på detta. Mvh Anders Linder

  Tyresö
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Kvittning och målning av 4 2glasfönster9 7

  Norrtälje
 • Målning / Måleri

  Ommålning av villa med träfasad

  Södertälje
 • Målning / Måleri

  Målning i sovrum 11kvm, tapet på väggarna med en fettfläck på ena väggen, påbörjat arbete som inte är klart. ska spacklas, slipas och målas på väggarna och rör ej tak, lister.

  Solna
 • Målning / Måleri

  Ommålning av fönster och kittning vid behov. Äldre hus med spröjsade fönster, några fönster där spröjsen är limmade på ytterglaset. ca.

  Stockholm
 • Målning / Måleri

  Ommålning gul huvudbyggnad i trä. (urspungligen lin-färg senaste målningen oljefärg som nu flagar) Fasadmålning:Träfasad c:a 333 kvm minus fönster och dörrar c:a 50 kvm = c:a 283 kvm Fönstermålning (24 fönster med mittposter dvs två bågar x 2 spröjs (tre rutor per båge) x 2glas = fönster med c:a 12 rutor per fönster, 4 bågar per fönster)

  Södertälje

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan