Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Storfors

Om du behöver komma i kontakt med målare i Storfors så har vi den perfekta tjänsten för dig! Vår offertförmedling matchar utan kostnad ditt uppdrag med lokala målare som får lämna offert på arbetet. Man använder målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Målning / Måleri

Karlstad

Målning / Måleri

Kil

Målning / Måleri

Årjäng

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Storfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Storfors finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Storfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Storfors

Det bor 4319 personer i Storfors och senaste året har 90 personer flyttat från kommunen. I Storfors fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Storfors

Nilsson AB, Målerifirma Arne

Kroppavägen 20 Storfors

0550 - 61041

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Storfors kommun är belägen i östra Värmlandoch har knappt 4400 invånare. Här finns bland annat bergslagskanalen som är ett nästan 7 mil långt kanalsystem. Lanskapet består av mycket skog och många insjöar. Det är ett gammalt bruksområde och industrin dominerar inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  20 tala hus med halva fasaden i stående panel som behöver skrapas och målas.

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Målning av hall, 6 dörrkarmar och lister, en korridor mellan sovrum. Sätta igen två välvda öppna fönster mellan hall och vardagsrum. Slipning av strukturfärg och målning på samma vägg med fönsterna, cirka 10 kvm.

  Kil
 • Målning / Måleri

  Har behov for hjelp til måling av tak, dör karmer og evnt vegger i vardagsrom, badrom og hall, kjök og ett sovrom. Evnt en vegg på kjöket. ,

  Årjäng
 • Målning / Måleri

  2plans hus. Falu rödfärg samt byta de brädor som behövs

  Karlstad
 • Målning / Måleri

  Nybyggt fritidshus där väggarna nu är färdiggipsade och det är dags för spackling och målning. Se bifogad planlösning för uppfattning om storlek. Vardagsrum/kök har ryggåstak och 2 sovrum plus hall har 2. 65m till innertak som också ska målas.

  Forshaga
 • Målning / Måleri

  Målning av tak i kök. Ca 15 m2

  Karlstad
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering vardagsrum med easyup tapet. En hel vägg drygt 2 m bred och längre vägg med två fönster, fast långbänk och en dörr.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan