Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Svalöv

Ibland kan det vara krångligt att hitta målare i Svalöv som har tid, lugn vi hjälper dig genom vår offertförmedling. Du kommer att få ta emot maximalt fem olika offerter från lokala målerifirmor helt utan kostnad. De anslutna målarna ges möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Målning / Måleri

Malmö

Målning / Måleri

Malmö

Målning / Måleri

Malmö

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Svalöv. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Svalöv finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Svalöv som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Svalöv

Det bor 13248 personer i Svalöv och senaste året har 48 personer flyttat från kommunen. I Svalöv fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Svalöv

Prahl, Målerifirma Peter

Konsumstigen 1, Svalöv

0418 - 668556

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Svalöv kommun ligger mitt i Öresundsregionen i Skåne och har ca 13100 invånare. Terrängen består till största delen av lövskog och jordbrukslandskap. Näringslivet domineras av jordbruket som är klart dominerande. I området finns mycket parker och även en konstgjord sjö.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning vägg och tak, radhus 3 våning plus källare. Boyta 170 m2 plus källare ca 30m2. Ca 8 rum plus hall.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  3 rum och hall på 75 kvm lägenhet. Vecka 47.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Jag skulle behöva hjälp med att måla om en inbyggd garderob. Måtten är Djup 145 cm, Bredd 77 cm, Höjd 280 cm. Arbetet borde 7nte vara så tidskrävande.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  För/grundarbete, målning av vägg, tak, 3 dörrar ocj lister i privat lägenhet 2 rumm och kök 50 kvadratmeter.

  Kristianstad
 • Målning / Måleri

  Takfärgen i vår 20-tals lägenhet har spruckit pga sprickor i taket. Vi har skrapat av alla lösa partier och grundat taket och hade nu behövt hjälp med att fästa microlit på alla skrapade partier och spackla. Det är 5 rum som behövs punktvis fixas i taket.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Hej. På halva ovanvåningen har vi öppet upp till nock med granpanel och bjälkar i furupanel. Lackade slutet på 70-talet.

  Malmö
 • Målning / Måleri

  Målning av väggar i nyproducerad bostadsrätt i Västra Hamnen Malmö. Handlar om ca 30 kvadrat totalt fördelat på två rum. Nuvarande yta är basvit och inget förarbete krävs.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan