Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Svenljunga

Om du behöver komma i kontakt med målare i Svenljunga så har vi den perfekta tjänsten för dig! Du fyller i ett enkelt formulär med vad du vill ha hjälp med och får sedan maximalt 5 offerter från olika målare. Varför ska du använda tjänsten? Jo för att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Målning / Måleri

Göteborg

Målning / Måleri

Ulricehamn

Tapet / Tapetsera

Kungälv

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Svenljunga. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Svenljunga finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Svenljunga som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Svenljunga

Det bor 10306 personer i Svenljunga och senaste året har 3 personer flyttat från kommunen. I Svenljunga fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Svenljunga kommun ligger i den södra delen av Västra Götaland och har ca 10300 invånare. Det är den sydligaste kommunen i länet och det finns ca 300 sjöar i kommunen och mycket fin natur. Textilindustrin är utbredd i näringslivet och det många små eller medelstora företag i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ett sovrum på ca 20 kvadrat, det skall målas väggar samt tak, rummet har fönster, balkongdörr samt vanlig dörr. Även taket i halen skall målas, gissningsvis 10 kvadrat.

  Göteborg
 • Målning / Måleri

  Fasader på sju huskroppar med stående brädor ca3500kvm. Målad med vit linoljefärg Engvall o Claesson,Slamfärg grå Teknos,Brandskyddsfärg vit Novatherm.

  Ulricehamn
 • Tapet / Tapetsera

  Fondvägg 5 våder + renoveringstapet

  Kungälv
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av ett halvt sovrum, grundjobb klart + av en liten hall inget grundjobb gjort.

  Ulricehamn
 • Målning / Måleri

  Tvätta, skrapa bort lös färg, måla med oljefärg (ej linolja) två gånger. Husgavel c:a mått 9m bred, 3,5 m vid takfot och 6,5 m till nock. Fönster:

  Lysekil
 • Målning / Måleri

  Målning utav ladugård falurödfärg. ca 500m2 långsidorna 34m lång ca 4,5-5,0m hög Gavlarna ca 11 m bred ca 12m hög. Delvis tegel fasad nedertill.

  Mark
 • Takrengöring

  Sprutning av "grön fri", tror det heter något sådant, på tak till brf. Laken, Majorallén 24. Rensning av tak ränner.

  Lidköping

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan