Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Svenljunga

Om du behöver komma i kontakt med målare i Svenljunga så har vi den perfekta tjänsten för dig! Du fyller i ett enkelt formulär med vad du vill ha hjälp med och får sedan maximalt 5 offerter från olika målare. Varför ska du använda tjänsten? Jo för att du ges möjlighet att spara din värdefulla tid och förhoppningsvis dina pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Målning / Måleri

Kungälv

Målning / Måleri

Mölndal

Målning / Måleri

Skövde

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Svenljunga. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Svenljunga finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Svenljunga som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Svenljunga

Det bor 10306 personer i Svenljunga och senaste året har 3 personer flyttat från kommunen. I Svenljunga fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Svenljunga kommun ligger i den södra delen av Västra Götaland och har ca 10300 invånare. Det är den sydligaste kommunen i länet och det finns ca 300 sjöar i kommunen och mycket fin natur. Textilindustrin är utbredd i näringslivet och det många små eller medelstora företag i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Hej, vill måla mitt sovrum i Kungälv. Har idag helt vita väggar, inte många gjorda hål för tavlor/hyllor. Tavlor/hyllor skall på plats efter målning.

  Kungälv
 • Målning / Måleri

  Två sovrum med strukturtapet, i det ena rummet är en hel kortvägg garderober. vi skulle vilja ha offert för att få det färdigmålat. Vi skulle även vilja ha en offert för att endast riva tapet och bredspackla rummen.

  Mölndal
 • Målning / Måleri

  Målning av hus fasad och garage

  Skövde
 • Målning / Måleri

  Ommålning av innertak i vitt ca 100 kvm. Viss bättring av några sprickor i väggar. (färg finnes)

  Stenungsund
 • Målning / Måleri

  Fondvägg med mönster, 2 ställen, 1;a ca4x3m 2;a ca1x2m

  Borås
 • Målning / Måleri

  Utvändig målning av hus på Kålland. Ca 184 kvm boyta på 1,5 plans hus. En strykning Falu röd samt målning och ev viss reparation av vindskivor.

  Lidköping
 • Målning / Måleri

  Jag behöver hjälp med att bredspackla väggarna i ett sovrum. Väggarna har en ojämn struktur och jag vill ha helt släta väggar i ett skick där jag själv sedan kan måla önskad färg. Rummet är 12 kvadratmeter.

  Mölndal

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan