Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Tjörn

Omfattande måleriarbeten bör man låta olika proffs sköta. Vi hjälper dig att hitta bra målare i Tjörn! Du fyller enkelt i ett formulär med vad du vill ha hjälp med och får sedan maximalt fem offerter från olika målare. De anslutna målarna får möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara din tid och dina pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Målning / Måleri

Sotenäs

Målning / Måleri

Strömstad

Målning / Måleri

Strömstad

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Tjörn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tjörn finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Tjörn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Tjörn

Det bor 14931 personer i Tjörn och senaste året har 6 personer flyttat från kommunen. I Tjörn fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Tjörn är en ö-kommun på västkusten i Bohuslän och har knappt 15000 invånare. Tjörn är den största ön men det finns även en del mindre öar i kommunen. Terrängen består alltså av skärgårdsmiljö och inom näringslivet dominerar tursimen.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Målning tak invändigt villa 300 kvm

  Sotenäs
 • Målning / Måleri

  Sommarstuga på Rossö. Rengöring av takpannor från mossa. Hus ca 50 kvm.

  Strömstad
 • Målning / Måleri

  Sommarstuga på Rossö, ca 50 kvm. Flera göromål som helst utförs av en ansvarig hantverkare. Tapetsera och måla en sovalkov (tapet en vägg, målning en vägg där garderob och tvåvåningssäng står), lägga plastmatta på golv som är ca 10 kvm samt nya golvlister, ta bort klinkers och lägga nya framför kamin i samma rum, måla väggar i kök (lite vägg, mest skåp), måla/spreja köksluckor och lådor, byta blandare i kök, sätta in ett fönster i en verandavägg utomhus (endast för att få in mer ljus).

  Strömstad
 • Målning / Måleri

  Målning/tapetsering av 3 rum mellan 10-15 kvm. Viss målning av lister/foder

  Lidköping
 • Målning / Måleri

  Träfasad, privatägt hus, 2vån, 170m2 10år sedan sist. Rångedala

  Borås
 • Målning / Måleri

  Sprutlackera köksluckor. Skicka gärna sms eller ringa hinner inte svara på Mail.

  Stenungsund
 • Målning / Måleri

  Önskar sprutlacker 3 st Metod underskåp 60x37x80 med dörr, 2 täckskivor 600x400 mm och en bänk skiva 2000x400 mm. Ska bli en inbyggd TV bänk

  Partille

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan