Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Torsås

Du borde låta duktiga målare ta hand om dina måleriproblem. Vi hjälper dig på vägen genom att sätta dig i kontakt med lokala målerifirmor. Vår offertförmedling matchar utan kostnad ditt uppdrag med lokala målare som får lämna offert på arbetet. Enkelheten, bekvämligheten och stor besparing av tid är begrepp som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Målning / Måleri

Mörbylånga

Målning / Måleri

Västervik

Målning / Måleri

Nybro

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Torsås. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Torsås finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Torsås som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Torsås

Det bor 6975 personer i Torsås och senaste året har 82 personer flyttat från kommunen. I Torsås fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Torsås

Anderssons Måleri AB, Rolf

Box 131, Torsås

0486 - 41070

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Torsås kommun ligger i den sydöstra delen av Småland och har ca 7000 invånare. Torsås ligger mellan Kalmar och Karlskrona och består till stor del av barrskog och uppodlad jordbruksmark. Jordbruk och skogsindusti har fått vika för tillverkningsindustri och turism inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Tvätt av fasad och målning av villa och garage

  Mörbylånga
 • Målning / Måleri

  Underhållsmålning fasad .

  Västervik
 • Målning / Måleri

  2 verandor. Rengöring. Skrapning och målning.

  Nybro
 • Målning / Måleri

  Trähus b. 7 l. 12 h. 5 meter. Typ gult grå knuts o bläck stupränner.

  Nybro
 • Målning / Måleri

  Måla kakelplattor i badrum ca 16kvm

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Vi har tänkt att få fasaden ommålad i år och tänkte jämföra offerter. Det är ett hus som är ca 7 meter på högsta punkten och sammanlagt runt 185 kvm fasad. Ställning kommer alltså behövas.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Måla om hela/ delar av huset på Isgatan 24 i Västervik.

  Västervik

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan