Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Uppsala

Vi erbjuder en smidig tjänst som hjälper dig att få kontakt med duktiga målare i Uppsala, hur enkelt som helst! Vår offertförmedling fungerar så att upp till fem målerifirmor kontaktar dig med offert på jobbet. Enkelheten, bekvämligheten och tidsbesparingen är ord som våra kunder ofta använder för att sammanfatta tjänsten målare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Målning / Måleri

Uppsala

Målning / Måleri

Enköping

Renovera lägenhet

Uppsala

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Uppsala. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Uppsala finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Uppsala som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Uppsala

Det bor 197646 personer i Uppsala och senaste året har 3036 personer flyttat in till kommunen. I Uppsala fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Uppsala

Alviks Måleri i Uppsala

,

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Alviks Måleri i Uppsala

,

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Arlanda Måleri AB

Box 11073, Uppsala

018 - 246870

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Axebäck & Lundins Måleri AB

Bellmansgatan 42 K, Uppsala

018 - 227252

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Engbergs Måleri AB

Kungsängsvägen 25, Uppsala

018 - 121200

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Uppsala kommun

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Tre sovrum ska målas, i ett av sovrummen ska alla väggar samt tak målas, i det andra sovrummet ska alla väggar målas och i det tredje sovrummet ska bara en fondvägg målas. Den totala vägg och takytan som avses målas är ca 70 kvm. Lägenheten är en nyproduktion, där ingen annan har bott tidigare.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Håltagning/öppning i mellanvägg (reglar + masonite) för tillskapande av sovalkov i fd klädkammare. Tapetsering och väggmålning av ett angränsande, ca 12 kvm stort, lägenhetsrum (minus ytan för 1 fönster, 1 dörr och alkovöppningen).

  Enköping
 • Renovera lägenhet

  Renovering av en lgh från 1988 på 4 rok,offert på utrivning av plastmattor, spackling, tapetsering, målning av tak o lister, ev byte av enstaka fönstersmygar, nytt golv, byte av köksluckor ev installation av nya vitvaror i kök.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Skada i gipsvägg. Ca 20x25cm. Laga gipsvägg samt förberedda för målning.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Målning + tapetsering i fritidshus Målning tak ca 45 m2 fördelat på fyra rum. Tapetsering ca 50 m2 fördelat på två rum

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Invändig målning av 4 st fönster+ 1 st balkongdörr, 1 st litet badrumsfönster samt 4 st element i min 3-rums lägenhet på S:t Persgatan. Eventuellt utbyte av delar av fönsterkarmsträ i 1-2 fönster, alternativt om det går att spackla.

  Uppsala
 • Målning / Måleri

  Ommålning i 4 rum. Tre sovrum och ett vardagsrum. Väggar i sovrummen och tak och väggar i vardagsrum.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan