Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Varberg

När det är dags ommålning hemma är det en professionell målare i Varberg du behöver. Vi hjälper dig att hitta en! Målare.se har en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på det måleriarbetet som skall utföras. Din tid är förmodligen värdefull så varför slösa den på att jaga målerifirmor som inte har tid att åta sig ditt uppdrag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Målning / Måleri

Kungsbacka

Målning / Måleri

Halmstad

Målning / Måleri

Kungsbacka

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Varberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Varberg finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Varberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Varberg

Det bor 58032 personer i Varberg och senaste året har 645 personer flyttat in till kommunen. I Varberg fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Varberg

Ivanssons Måleri, Peter

Träslöv 87 Lunden Varberg

0340 - 87500

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Sandå Sverige AB - Varberg

Härdgatan 30 Varberg

-

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Varbergs kommun

Kommuninformation

Varbergs kommun ligger i Hallands län och är en kommun i tillväxt. Det bor ca 56600 invånare i kommunen den ligger vackert längs med västkusten. Exempelvis ligger Ringhals kärnkraftverk här och det är en av kommunen största arbetsgivare. Näringslivet är mycket väl utpritt över flera olika branscher.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Ommålning av omöblerad övervåning hus/villa- väggar, tak samt fönster. Önskemål om påbörjat arbete den 29:e juni.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Måla utomhus på träfasad rött och vitt

  Halmstad
 • Målning / Måleri

  1 1/2 plans villa på ca 175 m2 i behov av tvätt samt målning på trä, samt slipning och målning på cederträ. Huset har flertalet golv till tak fönster. (Kontakt enklast via mail)

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Hej, Vi skulle gärna vilja ha en offert på en fasadmålning av ett nybyggt hus.   Det är en villa Anneberg från A-hus i två plan, 163kvm boyta. Fasaden är mellanstruken från fabrik och huset stod klart dec 2021. Det ska målas i vitt.   Återkom gärna om ni behöver fler uppgifter.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Jag behöver någon som är specialiserad på sandgrängat tak. Jag har tagit ner en murad vägg som gick ända upp i taket ett område ca:20x108 cm.

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Tvätta, ev skrapa och sedan måla fasad på hus och garage. Huset är 1-plans villa på 156m2, garaget är med pulpettak (ca 36m2)

  Kungsbacka
 • Målning / Måleri

  Skrapa/måla om hus, 187kvadrat, hälften är mexitegel med mycket trädetaljer och hälften är i trä från -65. Ommålat för ca 13-14 år sedan. Huset är idag vitt/gråblå knutar så nåt liknande men mörkare kulörer är tanken, Kan tänka oss skrapa något själva. Offert även på vad det kan kosta med att måla/fräscha upp mexitegel. ?

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan