Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Växjö

När du behöver ha hjälp av professionella målare i Växjö så kan du använda vår offertförmedling för att hitta målare. Du fyller enkelt i ett formulär med vad du vill ha hjälp med och får sedan maximalt fem offerter från olika målare. De anslutna målarna ges möjlighet att lämna anbud på arbetet och det kostar dig inget alls. Spara tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Målning / Måleri

Växjö

Målning / Måleri

Ljungby

Målning / Måleri

Uppvidinge

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Växjö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Växjö finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Växjö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Växjö

Det bor 82922 personer i Växjö och senaste året har 982 personer flyttat in till kommunen. I Växjö fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Visar alla Målare i Växjö

Hagbloms Måleri AB

Arabygatan 41, Växjö

0470 - 45505

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Johansson Byggnads AB, Gösta B

Systratorpsvägen 14, Växjö

0470 - 748850

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

M.E Måleri

Rönnv. 6, Moheda

0472 - 71157

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Martinas Måleri

Källreda Norregård 4, rottne

072-3168088

Ändra uppgifter

Målerientreprenad Syd AB

Trastvägen 1, Växjö

0470 - 777709

Medlem av Målaremästarna

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Växjö kommun

Kommuninformation

Växjö kommun ligger i Småland söder om sydsvenska höglandet och har ca 81000 invånare. Terrängen består mestadels av barrkosg. Näringslivet är stort och differentierat med sina ca 7000 olika företag. Det finns en lång tradition inom glastillverkning och möbeltillverkning i kommunen. Kända personer från Växjö är bla Carl von Linné och Mats Wilander.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Fasad målning troligen byte av färg trähus 140kvm ( 2 plan) ev byte av vindskivor och någon ytterligare bräda.

  Växjö
 • Målning / Måleri

  Gammalt trähus, ca 130kvm, två våningar. Nuvarande färg falu wapen gulockra slamfärg. Vi vill ha offert på ommålning/sprutning med falu wapens gulockra slamfärg inkl förarbete.

  Ljungby
 • Målning / Måleri

  Målning av 1,5 plans hus, ommålat för ca 10 år sedan. Förråd och carport finns också, är ihopbyggt med huset. Hus:

  Uppvidinge
 • Målning / Måleri

  Hej! Jag har mangårdsbyggnad som semesterställe. Gemlatrakten.

  Alvesta
 • Målning / Måleri

  Ommålning av Falu rödfärg + vit för alltan och farstun, gavlar och vindskivor gäller 1,5 planshus 8×12m förråd + carport 4×10m

  Älmhult
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av lägenhet 78 kv meter, renovering av parkettgolv c:a 70 kv meter

  Växjö
 • Målning / Måleri

  Staket på vår trall. smala ribbor dubbla sidor, längd 4 m höjd 1,70, 3m höjd ca 1 m. Vitmålas i samma vit som huset, vi har redan färg.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan