Register

GRATIS TJÄNST

Målare i Vimmerby

Vi erbjuder en smidig tjänst för att få kontakt med duktiga målare i Vimmerby, hur smidigt som helst! Målare.se är en matchningsmotor som hjälper dig att få upp till fem anbud på måleriarbetet som skall utföras. Man använder målare.se av den anledningen att det är enkelt och du kommer att spara förhoppningsvis både tid och pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Målning / Måleri

Oskarshamn

Målning / Måleri

Västervik

Målning / Måleri

Oskarshamn

Om Malare.se

Vi på målare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta målare i Vimmerby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika målare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vimmerby finns det många olika målare som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till målarna i Vimmerby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från målare.

Statistik för Vimmerby

Det bor 15451 personer i Vimmerby och senaste året har 65 personer flyttat från kommunen. I Vimmerby fanns det 2010 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Målare. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Vimmerby kommun ligger i Småland i östra delen av sydsvenska höglandet och har ca 15500 invånare. Här finns Astrid Lindgrens värld som är ett av Sveriges populäraste resmål. Inom näringslivet dominerar därför turism men även livsmedelindsutri och gjuteri-branschen är på stark frammarsch.

Senaste förfrågningar

 • Målning / Måleri

  Tapetsering ett sovrum spackla väggarna

  Oskarshamn
 • Målning / Måleri

  Hej! Spackling av gipsväggar och tak, nybyggt garage 47m2,

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Vi behöver måla cirka 4väggar i ett rum på 20kvm ungefär och 3väggar i ett rum på 15kvm ungefär. Vi bor i en lägenhet på 62kvm. Alla väggar har hål som måste spacklas.

  Oskarshamn
 • Målning / Måleri

  Uppdrag att måla en strykning av fasaden. Hustypen är denna:https://hjaltevadshus. se/app/uploads/2018/06/sol170final_low. _webb-ny2. jpg Huset är 13,5 meter långt och 8 meter brett.

  Västervik
 • Målning / Måleri

  Ommålning av 14 fönster på våning 2 i villa . Utvändigt, mellan och utvändigt. Troligen bäst om fönstren hakas av och målas på annan plats.

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Fasadmålning av litet hus

  Kalmar
 • Målning / Måleri

  Tapetsering och målning av hall på övervåningen i vårt hus.

  Kalmar

Så tyckte kunderna

"Att måla och tapetsera 6 kontorsrum hemma var ingenting vårt lilla företag skulle göra själv, det bestämde vi på ett tidigt stadie. Använde mig därför av er offerttjänst inom måleriarbeten och jag blev väldigt positivt överraskad över två telefonsamtal inom första timman samt mail från ytterligare två företag. Jag begärde en prisuppgift från samtliga målare som hade kontaktat mig och kunde seda i lugn och ro jämföra de olika priserna samt uppskattad tid för när arbetet skulle vara färdigt. Det är ju precis så här det skall fungera, det är jag som vill ha en tjänst utförd och då ska jag inte behöva jaga målare!"

// Eric, Malmö

Skapa offertförfrågan